Platte daken - roofing en EPDM

epdm Platte daken hadden lange tijd te kampen met heel wat vooroordelen. Terecht, want in vroegere tijden werden andere techieken gehanteerd, waardoor deze daken maar al te vaak te kampen hadden met vochtproblemen en/of contructieproblemen. Gelukkig zijn de technieken doorheen de jaren sterk verbeterd waardoor hedendaagse platte daken, mits een correcte plaatsing en een degelijk onderhoud, gelijkwaardig zijn aan hellende daken. Bij ons kunt u terecht voor alle daktechnieken inzake platte daken. Dit zowel met de klassieke bitumendichting(roofing) als met EPDM (UV-bestendig sterk elastisch rubber). Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw zullen we steeds opteren voor het principe van het warm dak.
meer…

Nieuwbouwdak en renovatie van dak

nieuw dak Het plaatsen van nieuwe daken is onze hoofdactiviteit. Dit zowel in renovatie als in nieuwbouw. Wij bieden u dan ook alle soorten dakbedekking aan. Keramische pannen, sneldekpannen, leien en tegelpannen. Ieder soort heeft zo zijn eigen voordelen en specifieke kwaliteiten. Welk type het best bij uw woning past hangt af van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Referentieadressen beschikbaar van dakwerken in heel Vlaanderen.
meer…

gevelbekleding zoals trespa, leien, sidings,…

gevelbekleding trespa Voor een blinde gevel waar ooit een ander huis tegen zal worden aangebouwd, volstaat een eenvoudige gevelbekleding met menuiseritplaten. Maar in andere situaties kan gevelbekleding een meerwaarde betekenen voor uw bouwproject. Een gevelbekleding in leien, ceder, zink of sidings ziet er niet alleen mooi uit, de gevel is onderhoudsvrij en via isolatie kan het comfort binnen de woning verbeterd worden. Bij hevig en snel op elkaarvolgende regenbuien kan het water zo diep in de muur dringen dat het tot bij de binnenmuur geraakt. Slechte afdichting boven ramen en deuren kunnen ook vochtproblemen veroorzaken. Een degelijke gevelbekleding is hiervoor dé oplossing
meer…

Zinkwerken specialist

koperen goot Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende lood- koper- en zinkwerken Deze materialen onderscheiden zich door hun duurzaamheid met een te verwachten levensduur van 40 jaar voor zink tot 80 jaar voor koper en lood. Deze materialen zijn tevens milieuvriendelijk. Lood, zink en koper zijn in België traditioneel de materialen waarmee waterhoudende of waterwerende dakdetails worden uigevoerd. Hierbij valt te denken aan een dakgoot, kielgoot, gevel, dak met staande naad, schouwen, dakranden...
meer…

Isoleren van dak

isoleren zolder Verschillende studies in binnen- en buitenland hebben aangetoond dat er een gemiddeld warmteverlies is van 30% bij een niet-gëisoleerd dak. Dat scheelt u 30% op uw totale energiekosten. Bovendien is het niet alleen prettig voor uw portefeuille, maar ook voor het milieu. Je hebt nu eenmaal minder brandstof nodig en dat leidt tot minder Co²-uitstoot.
meer…

Ontmossing van uw dak

mos op dak Mos en algen zijn de oorzaak van een versnelde slijtage van uw dak. Deze begroeiing zorgt voor waterinfiltratie.De wortels dringen in de poriën van de dakbedekking waardoor haarscheurtjes ontstaan. Bij regen en vorst worden deze scheurtjes groter en tasten de leien en dakpannen aan.
meer…

Dakvlakvensters of (velux) raam

velux dakraam Dakramen zijn ideaal om de zon volop te laten binnenschijnen en het energieverbruik van je woning te verminderen. In de handel vind je dakramen in veel vormen en groottes. Daarom is het belangrijk dat je de beste keuze maakt voor jouw wonig. Dakramen verhogen de aantrekkelijkheid van je huis. Dakramen laten ongeveer 3 keer zo veel licht binnenvallen in je woning vergeleken met een standaardraam met een gelijkaardige grootte. Ook bij bewolkt weer zijn ze effectief.
meer…