Ontmossen van daken.

ontmossen dak

Mos en algen zijn de oorzaak van een versnelde slijtage van uw dak. Deze begroeiing zorgt voor waterinfiltratie.De wortels dringen in de poriƫn van de dakbedekking waardoor haarscheurtjes ontstaan.
Bij regen en vorst worden deze scheurtjes groter en tasten de leien en dakpannen aan.

Laat het zover niet komen!

Wij beschermen uw dak preventief tegen slijtageprocessen en onderhouden het zodat het langer meegaat. Waar nodig wordt er hersteld.Omdat voorkomen beter is dan genezen, adviseren wij hoe u nu grote (en dure) herstellingen kunt voorkomen. Voorkom schade aan uw dak door deze tijdig te laten ontmossen.Het is ook van belang het dak nadien preventief te behandelen na het ontmossen.

Na de ontmossingswerken uw dak kleuren met een goede, vochtregulerende coating zal er voor zorgen dat uw dak er als nieuw uitziet. Zeker niet onbelangrijk naast de herstellende en beschermende tussenkomst, is de esthetische meerwaarde die belangrijk is voor uw leefcomfort en bij de waardebepaling. Een mooi huis = aangenamer wonen = meerwaarde bij verkoop of verhuur

Hoe gaan wij te werk?

ontmossen dak
  • Algemene controle van het dak
  • Herstellen waar nodig
  • Reinigen met hogedruk
  • Plaatsen anti-mos produkt
  • Plaatsen primer
  • Aanbrengen dubbele verflaag

Zowel bij nieuwbouw dak als renovatie dak is het noodzakelijk om steeds de nodige vaststellingen te doen ter plaatse met betrekking tot herstelling, volledige vernieuwing of welke uitvoering dan ook.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een gratis en vrijbijvende prijsofferte!