Gevelbekleding: een ander uitzicht en een hoger comfort!

ceder gevelbekleding

Voor een blinde gevel waar ooit een ander huis tegen zal worden aangebouwd, volstaat een eenvoudige gevelbekleding met menuiseritplaten. Maar in andere situaties kan gevelbekleding een meerwaarde betekenen voor uw bouwproject. Een gevelbekleding in leien, ceder, zink of sidings ziet er niet alleen mooi uit, de gevel is onderhoudsvrij en via isolatie kan het comfort binnen de woning verbeterd worden

Bij hevig en snel op elkaarvolgende regenbuien kan het water zo diep in de muur dringen dat het tot bij de binnenmuur geraakt. Slechte afdichting boven ramen en deuren kunnen ook vochtproblemen veroorzaken. Een degelijke gevelbekleding is hiervoor dé oplossing

Gevelbekleding met sidings

Sidings gevelstroken zorgen voor een duurzame bescherming van de meest uiteenlopende gevels. Deze hoogwaardige decoratieve vezelcementstroken verlenen elk bedrijsgbouw of woning, modern of klassiek, een frisse aanblik.

Gevelbekleding met cederhout

Ceder is een natuurlijke houtsoort die een zelfbeschermende grijze film vormt na enige tijd. Door zijn hoge duurzaamheid is dit de ideale houtsoort om uw gevel mee te bekleden. Het hout vraagt geen onderhoud en gaat tientallen jaren mee. De houten gevelbekleding is 18mm dik en wordt op een houten kader geplaatst waardoor een goede ventilatie wordt gegarandeert. Zo droogt het hout sneller na regenweer, wat de levensduur verlengt. Een dampopen en waterkerend scherm voorkomt vochtinfitratie.

Gevelbekleding met (natuur)leien

Strakke gevels, moelijke aansluitingen, niets is teveel voor leien en dit alles zonder gebruik te maken van opzichtige of zware hulpstukken. De leien worden één met uw woning. Bovendien zijn leien de meest budgetvriendelijke oplossing om uw gevel te beschermen tegen de meest barre omstandigheden. Leien zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingenen kunnen in verschillende motieven geplaatst worden.

Zowel bij nieuwbouw dak als renovatie dak is het noodzakelijk om steeds de nodige vaststellingen te doen ter plaatse met betrekking tot herstelling, volledige vernieuwing of welke uitvoering dan ook.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een gratis en vrijbijvende prijsofferte!

Voor meer produktinformatie kunt u terecht op deze links: eternit logo deceuninck logo